BEL VRIJBLIJVEND +31 (0)186 - 612 216

Alkaline pH Drops Protector

Wees de eerste om dit product te waarderen

ALKALINE PH PROTECTOR © DRUPPELS
Met de pH Protector Drops van Body Rescue kunt u op simpele en veilige wijze alkaline/ basisch water maken.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€  17,25
 • Koop 2 voor €  15,45 per stuk en BESPAAR 11%
 • Koop 3 voor €  14,15 per stuk en BESPAAR 18%
€  17,25

Swanson Health Products

GRATIS BEZORGING
Bij bestellingen vanaf €40,00

ONLINE BETALEN
Veilig en vertrouwd met iDeal

RETOURNEREN
Eenvoudig binnen 14 dagen

ADVIES OF HULP NODIG?
Bel 0031 (0)186 - 612.216

 

Product Omschrijving

Details

ALKALINE PH DROPS - ALKALINE PH DRUPPELS

Met de pH Protector Drops van Body Rescue kunt u op simpele en veilige wijze alkaline/ basisch water maken.

Ontzuur, ontgift & breng uw zuur-base weer in balans. Ons lichaam is de hele dag druk bezig om de zure afvalstoffen die in het lichaam onstaan af te voeren/ te verwijderen.
Dit is belangrijk, omdat onderzoek heeft aangetoond dat de meeste ziektes zich beter kunnen ontwikkelen in een zure (acide) omgeving.

Een van de makkelijkste en meest effectieve manieren om verzuring te neutraliseren is door het drinken van water met een verhoogde pH-waarde.
Maar goed drinkwater gaat niet alleen over een hoge of optimale pH-waarde.

Deze pH Booster is een veilig middel en kan altijd worden gebruikt om een gezonde zuur-base balans van het lichaam te ondersteunen.


VERZURINGSKLACHTEN SPELEN EEN BELANGRIJKE ROL BIJ

 • Dit mogen wij niet meer melden.


WIST U DAT

Je weet het waarschijnlijk wel...Maar het kan geen kwaad om er eens bij stil te staat dat je lichaam voor meer dan de helft uit water bestaat. Het zit in de cellen, in de ruimtes daartussen en in het bloed. En al dat water in je lichaam heeft tal van levensbelangrijke functies.

Zo neemt water voedingsstoffen en zuurstof op, die daardoor gemakkelijker door de darmwand kunnen worden opgenomen in het bloed. Maar water absorbeert ook afvalstoffen, die zo door het bloed vervoerd kunnen worden. Door de vorming van zweet houdt water bovendien je lichaamstemperatuur op peil. Met het verdampen van zweet verlies je warmte en afvalstoffen.

We zouden ons eigenlijk moeten realiseren dat water bovenaan onze lijst van voedingsstoffen hoort te staan.

Veel mensen worden ziek als gevolg van een lokaal optredende chronische, onopzettelijke uitdroging die ontstekingen veroorzaakt zonder ‘dorst’ te hebben. Water is namelijk het belangrijkste instrument voor het vrijmaken van energie voor alle functies van het menselijk lichaam, door de chemische hydrolytische werking.

Door een tekort van ‘vrij’ water gaat deze cruciale rol verloren bij alle lichamelijke functies die last van dat tekort hebben. Daardoor raakt ook het binnenste van de cel ingrijpend uitgedroogd. Je verliest de energieopwekkende eigenschappen van water in de uitgedroogde cellen, als je wacht met drinken totdat je dorst hebt. De lichaamssappen raken namelijk sterk geconcentreerd nog voordat je dorst krijgt.

Dit is een belangrijke reden waarom we uitdroging dienen te voorkomen. Als door uitdroging een meervoudige verstoring van de normale fysiologische functies ontstaat, kan dit tot veel ziektes leiden!


GOED DRINKWATER (ALKALINE WATER) KENT 4 HOOFDELEMENTEN

 1. Zuurstofrijk
 2. Een flinke dosis ionische mineralen
 3. Kleinere clusters van watermoleculen
 4. Puur water is vrij van onzuiverheden 

Betere hydratatie, snellere afvoer van afvalstoffen & een echte anti-oxidant.


GEBRUIKSAANWIJZING

 • Voeg slechts een paar druppels (3 - 6 druppels in een glas van 200ml - 250ml) van dit natuurlijk basisch / alkaline concentraat toe aan drinkwater. Hiervoor kunt u het beste gedestilleerd water, mineraalwater gebruiken of gewoon kraanwater wanneer deze van goede kwaliteit is.
 • Even roeren en opdrinken.

Drink 4-5 glazen water met pH druppels per glas water, per dag en verdeeld over de dag op een zo nuchter mogelijke maag (15 minuten voor de maaltijden). Het gaat bij het gebruik van AlkalineWater om het aantal glazen water met druppels dat u drinkt, en niet om slechts 1 glas water met een veeltal aan druppels.

Daarnaast kunt u de druppels ook in de thee, koffie, sapjes en overig drinken doen om de zuurgraad te veranderen (dit is niet ter vervanging van de aanbevolen aantal glazen water per dag). Heet water (thee, koffie) heeft geen invloed op de werkzaamheid.


MEER INFORMATIE

Voor vragen en/ of opmerkingen kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.


DISCLAIMER

De door de fabrikant vermelde pH en ORP-resultaten zijn afkomstig van testen in laboratoria met geconditioneerde omstandigheden. De resultaten kunnen/zullen derhalve afwijken van de door de fabrikanten en door ons overgenomen waarden.

pH en ORP is sterk afhankelijk van de kwaliteiten van het te gebruiken water:

 • Zo kan de startwaarde van het pH sterk afwijken.
 • De temperatuur van het water is daarnaast nooit ideaal. Hoe lager de temperatuur, hoe hoger het zuurstofgehalte van dat water. Aangezien water uit onze kranen nooit een waarde heeft van rond de 2 graden Celsius, is de hoeveelheid zuurstof in het water nooit optimaal, dus is het ORP ook nooit optimaal. Het water heeft afhankelijk van zijn temperatuur een maximaal bergend vermogen van 14mg. per liter. Als het water uit uw kraan zo’n 12 graden Celsius is, kan het dus veel minder zuurstof herbergen dan bij de eerder genoemde 2 graden Celsius.
 • De minerale inhoud en de verhoudingen van de diverse mineralen tot elkaar kunnen sterk verschillen. Zonder mineralen of andere aanwezige materie kan er niet worden geïoniseerd, omdat water zelf zeer slecht geleidt.
 • Hoeveel liter water per minuut is de waterflow? Bij ionisatie geldt in principe de vuistregel van: “Hoe langzamer, hoe beter!

Extra informatie

Extra informatie

Download handleiding Voorbeeld

Download brochure Voorbeeld

Product video Voorbeeld
Promo video Voorbeeld

Beoordelingen

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Productlabels

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

All Care Products

All Care Products

Contact

Voor vragen en opmerkingen kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk beantwoorden.
Ook als u vragen over een product of de toepassing ervan kunt altijd contact met ons opnemen.

Ons e-mailadres is: info@alkalinewater.nl

Als het bestellen via de shop niet lukt, dan kunt u ook uw bestelling telefonisch of via de mail opgeven.
Wij verwerken uw bestelling dan handmatig en u ontvangt dan zo spoedig mogelijk een e-mail met de bevestiging van uw bestelling.


BEZOEKADRES


AlkalineWater.nl
Stougjesdijk 205
3271 KC Mijnsheerenland
Nederland


OPENINGSTIJDEN

 • Maandag van 9.00 tot 18:00 uur
 • Dinsdag van 9.00 tot 18:00 uur
 • Woensdag van 9.00 tot 18:00 uur
 • Donderdag van 9.00 tot 18:00 uur
 • Vrijdag van 9.00 tot 18:00 uur
 • Zaterdag zijn wij gesloten
 • Zondag zijn wij gesloten


TELEFONISCH
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zondag van 9.00 tot 18:00 uur.
Ons telefoonnummer is : 0031 (0)186-612.216

 

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):