BEL VRIJBLIJVEND +31 (0)186 - 612 216

Bezorging of ophalen

Bezorging of ophalen

Bezorging

Wij verwerken en leveren uw bestelling zo snel mogelijk. Bestellingen op werkdagen voor 16:00 uur besteld en met iDEAL, CreditCard of PayPal betaald, worden doorgaans binnen 24-uur (m.u.v. weekend en feestdagen) bezorgd.

Een product kan op verschillende manieren bezorgd worden: via de post of als een pakket.


Bezorgwijzen

Afhankelijk van de afmetingen, het gewicht en de waarde van uw bestelling, wordt uw bestelling per post of als pakket verstuurd.
Wij bezorgen alle bestellingen gratis bij u thuis of op uw werk.

   • Briefpost
    Artikelen die door uw brievenbus passen, verzenden wij via de post met POST NL.
    Als uw bestelling is verzonden, ontvangt u van ons een e-mail. 

 

   • Pakketpost
    De meeste producten worden verstuurd pakket. Als uw bestelling door onze vervoerder is opgehaald, ontvangt u van ons een e-mail met het Track & Trace nummer, alsmede de link waarmee u het pakket kunt volgen. Bij de aflevering van het pakket zal doorgaans getekend moeten worden voor ontvangst.

    Als u niet thuis bent, probeert de vervoerder, de eerstvolgende dag (behalve in het weekend), nogmaals uw bestelling af te leveren. Als u dan ook niet thuis bent, dan wordt uw bestelling bij een servicepunt bij u in de buurt afgeleverd. U kunt uw bestelling daar dan afhalen.

 

Onze pakketpost vervoerders zijn doorgaans: 


Ophalen

Wilt u liever uw bestelling komen ophalen? Bezoek dan één van onze vestigingen of dealers. Onze medewerkers zijn u graag van dienst!