BEL VRIJBLIJVEND +31 (0)186 - 612 216

Over AlkalineWater.nl

Over AlkalineWater.nl

We zorgen voor uw drinkwater voor het leven!

Sinds 2003 geniet Alkalinewater.nl de reputatie van Europa’s eerste verkooppunt en groothandelaar in Geïoniseerd Alkaline Water Ionisatoren . Het merendeel van ons personeel is in het waterbedrijf sinds 1987. Duizenden klanten in vele landen vertrouwen op Alkalinewater.nl vanwege onze uitstekende service, hoge kwaliteit en goede prijs-prestatieverhouding. Hier zijn enige quotes van klanten:

"U heeft me met grote zorg geholpen. Uw expertise en het feit, dat U bij mij op bezoek wilde komen voor een nadere uitleg, hebben het mij bij mijn keuze zeer eenvoudig gemaakt "

Mevr. van Zomeren - NL

"De waterionisator doet het werkelijk weer heel goed. We zijn er super blij mee. Dank voor de reparatie."

Mevr. Mos - NL

Een van de redenen dat we zo’n hoge klanttevredenheid bereikt hebben, is door ervoor te zorgen dat wij altijd telefonisch bereikbaar zijn en de machines die wij leveren altijd afstellen op uw behoefte. We zijn alert op de kwaliteit van uw drinkwater, en kunnen u helpen met filters voor speciale verontreinigingen als die nodig blijken te zijn. Wij zorgen ervoor dat u de best mogelijk oplossing krijgt.

Toen we ons voor het eerst bewust werden van de voordelen van waterionisatie en geïoniseerd alkaline water, heeft ons onderzoek ons overtuigd van de waarde van deze alkaline water ionisatoren. En nu, nu zijn we gepassioneerd! Wij zijn ervan overtuigd dat er geen beter water beschikbaar is.

Onze missie is om u zo goed mogelijk in te lichten, u zo goed mogelijk te helpen tegen een eerlijke prijs en een uitstekende nazorg.

Van ons zult u geen extravagante claims horen of lezen - die helaas wel vaak door concurrenten worden gebezigd - en wij beloven dat onze communicatie met u helder en eerlijk zal zijn. Als nationale distributeurs van Emco-Tech (Jupiter) ionisatoren, LIFE Ionisatoren, Alkamedi Ionisatoren en Bawell Ionisatoren, hebben wij een groot gamma aan machines en kunnen wij merk-onafhankelijk een zo goed mogelijk advies en prijsstelling geven.

Alkalinewater.nl is 24 uur per dag, zeven dagen per week online beschikbaar. U kunt ons 7 dagen in de week bellen op nummer +031 (0)186-612216 of ons bereiken via e-mail op info@alkalinewater.nl . Bel ons tussen 09:00-22:00 uur of e-mail ons 24 uur per dag.

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in een bezoek aan onze showroom, dan gelieve u even vooraf te bellen +31 (0)186-612216, zodat wij u altijd op de juiste manier te woord kunnen staan.

Team Alkalinewater.nl