BEL VRIJBLIJVEND +31 (0)186 - 612 216

Wat is Alkaline Water

Alkaline Geioniseerd Water is de term voor kraanwater dat een ionisatieproces heeft ondergaan en hierdoor een basische pH waarde heeft gekregen. In de wetenschap wordt dit water aangeduid met de term Basisch Water oftewel Alkaline Water.

Geioniseerd water staat voornamelijk

bekend om zijn actieve- en positieve werking op vele

gezondheidsklachten, zoals:

maag- en darmproblemen, waaronder maagzuurproblemen, ongezonde darmflora, darmplak, constipatie, chronische diarree, candida, MAAR ook artritis, artrose etc.

Alkaline Water heeft zichzelf al jaren wereldwijd bewezen en is met name in Japan, Korea en in de Verenigde Staten erg bekend. Wetenschappelijke onderzoeken tonen de positieve effecten van Alkaline Water op vele gezondheidsklachten en kwaaljes sterk aan. Daarom raden ook vele internationale medische instituten en gerenommeerde artsen het gebruik van Alkaline Water aan.

De actieve werking van dit water ontstaat door normaal kraanwater op electrische wijze te filteren met een water ionisator, zodat de structuur en de pH-waarde verandert.
Dit water beschikt over een zeer sterke anti-oxiderende werking vanwege een hoger redoxpotentiaal.

De basische/ alkalische pH waarde van Alkaline Water ontzuurd het lichaam. Veel ziekmakende bacterien gedijen uitsluitend in een zure omgeving (omgeving met lage pH-waarde). Dus is het van belang om het lichaam te ontzuren, oftewel basisch te maken.

De anti-oxiderende werking van Alkaline Water gaat de gevaarlijke vrije radicalen in het lichaam tegen en versterkt het immuunsysteem. Vrije radicalen zijn instabiele zuurstofatomen die, wanneer in overmaat aanwezig in het lichaam, gewone cellen beschadigen. Een overmaat aan vrije radicalen wordt daarom ook als aanstichter van een groot aantal ziektes aangewezen.
Een te zuur lichaam vormt immers een broedplaats voor ziektekiemen en andere ziekteverwekkers.

Wereldwijd drinken er dagelijks vele miljoenen mensen Alkaline Water ter verhelping en voorkoming van hun medische klachten. Een goede flora is nl van groot belang voor de algehele gezondheid van het lichaam.